remedii herpes

Trateaza herpesul cu aceste remedii eficiente

Herpesul este cauzat de un virus numit HSV -1 (virusul herpes simplex tip 1). Aceasta afectiune poate fi transmisa de la persoana afectata la altii prin orice forma de contact cu pielea, cum ar fi imbratisarea, sarutarea sau impartasirea lucrurilor personale. Este posibil sa aveti unele simptome, cum ar fi dureri in gat, rani inflamate, umflaturi si basici rosii urmate de febra sau o senzatie de mancarime pe buze etc.

Din fericire, exista o multime de tratamente care va vor ajuta sa preveniti si sa tratati aceasta infectie, natural si rapid.

In acest post, va prezentam cele mai bune remedii pentru herpes, toate dovedite pentru a trata aceasta infectie intr-un mod eficient.

Otet de cidru de mere

Utilizarea otetului de cidru de mere nu numai ca ajuta la vindecarea herpesului de pe buze, ci ajuta la eliminarea simptomelor. Acesta va poate ajuta sa tratati si sa vindecati in mod eficient herpesul deoarece este plin de dezinfectanti naturali, proprietati astringente si antiinflamatoare.

Usturoi

Unul dintre cele mai eficiente remedii pentru herpes este folosirea usturoiului, deoarece este plin de proprietati antiinflamatorii. Aceasta va ajuta la scaderea simptomelor sale si va oferi o ameliorare instantanee. Consumul de usturoi brut in fiecare zi in dieta este, de asemenea, foarte util in tratarea acestei afectiuni.

Suc de lamaie

Suc de lamaie este, de asemenea, unul dintre cele mai bune remedii pentru a trata herpesul. Sucul de lamaie are proprietati antivirale si antibacteriene. In plus, acesta actioneaza ca un excelent analgezic datorita unui compus numit eugenol.

Gel de Aloe Vera

Utilizarea de aloe vera este, de asemenea, considerata printre cele mai bune remedii pentru herpes. Gelul sau functioneaza in scaderea basicilor. Datorita proprietatilor sale antioxidante, reduce inflamatia si elimina iritatia pielii.

Ulei de masline

Cu proprietati antioxidante mari, uleiul de masline trateaza aceasta infectie prin declansarea infectiilor virale. De asemenea, calmeaza pielea si reduce iritarea si senzatia de mancarime pe pielea buzelor, deoarece are proprietati de hidratare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *