Horoscop 2018-2019 Compatibilitati, Dragoste, Cariera

Horoscop 2018-2019: compatibilitati, dragoste, cariera

2018 va fi anul bogat in schimbare si plin de noi aventuri interesante pentru toti nativii zodiacului. Anul 2018 va fi un an bun pentru dvs.? Vreti sa va indragostiti in 2018 sau chiar sa va schimbati cariera in 2018? Descoperiti ce spun zodiile in 2018.

Nu exista nici o indoiala ca astrologia si tarotul sunt profund legate. Ambele filosofii consulta lumea astrala pentru indrumare. In timp ce in astrologie interpretarea semnelor zodiacale se concentreaza mai mult pe planete si pozitionarea lor, tarotul se concentreaza pe puterea mitica a lumii astrale. Combinand astrologia si tarotul ajuta practicantii de citire carti tarot sa-si extinda practica; ambele filosofii ajuta la imbogatirea vietii lor. Unii cred ca fiecare carte din pachetul de tarot se refera la astrologie.

Horoscop 2018-2019 Compatibilitati, Dragoste, Cariera

Fara indoiala, 2018 va fi un an pentru a ajunge la afaceri. O serie de comutari planetare permite un sprijin notabil in probleme practice. Veti construi fundatii in viata, crezand in instinctele dvs. Veti cauta, de asemenea, o abordare inovatoare a finantelor dumneavoastra – toate cu potential mare de succes.

Inapoi in 10 octombrie 2017, Jupiter, planeta posibilitatilor, a inceput sa inoate in adancimile emotionale ale Scorpionului si ramane in acest semn pana la 8 noiembrie 2018. Cu Jupiter care se misca rapid prin Scorpion, cand incepe anul, deja va simtiti destul de confortabil cu schimburi profunde, intime, emotionale in relatiile voastre. Veti continua sa va simtiti binecuvantati atunci cand explorati un teren ascuns, deoarece veti gasi probabil o comoara ingropata care va va ajuta sa cresteti spiritual, psihologic si fizic.

Puterile dvs. personale sunt puternice

2018 va fi un an de intuitie sporita, asa ca daca ati dorit sa va cultivati darul psihic, universul se ofera sa va fie mentorul. Acordati o atentie deosebita pe 25 mai si 19 august, cand Jupiter va fi la un trigon perfect pentru Neptun. Credinta, intuitia si norocul sunt trifecta perfecta in jurul acestor date.

Jupiter si Pluto vor lucra impreuna si in acest an – un contrast puternic cu lupta pentru putere pe care ati inceput-o in cursul anului 2017. Pe 15 ianuarie, 14 aprilie si 12 septembrie, aceste planete va vor ajuta sa va amintiti ca ati avut puterea in voi de-a lungul timpului. Mai important, aceasta conexiune planetara va va incuraja sa o utilizati intr-un mod care va intareste pe voi si pe cei din cercul vostru. Afacerile economice si financiare vor fi favorizate.

Pe 8 noiembrie, Jupiter intra in Sagetator, semnul Jupiter conduce in mod firesc. Acest lucru va fi un moment bun atunci cand observati un succes mai mare si sprijin in orice efort care va deschide mintea. Va fi timp pentru a explora noi orizonturi!

Horoscop 2018-2019 Compatibilitati, Dragoste, Cariera

Crearea fundatiilor pentru viitor

In timp ce Jupiter ne incurajeaza sa crestem prin oportunitati extinse, Saturn, omologul sau, cere sa crestem prin rabdare, disciplina si munca grea. La 19 decembrie 2017, Saturn s-a mutat in Capricorn, semnul pe care il conduce in mod firesc. Pana in 2020 vom avea lectii dominante despre construirea unor fundatii solide care sa ne serveasca si sa ne protejeze de orice furtuna. Incepand cu Anul Nou, suntem inca obisnuiti cu diferenta subtila, dar profunda, pe care o face Saturn atunci cand se misca din Sagetator in Capricorn.

In consecinta, in 2018 veti sti ca este timpul sa va abordati viata si responsabilitatile cu un plan. Din fericire, probabil ca va simtiti gata, dispusi si capabili sa faceti acest lucru. Atata timp cat ajungeti la locul de munca cosmic la timp in fiecare dimineata gata sa faceti munca necesara, Saturn in Capricorn va va ajuta sa construiti o structura intr-o anumita zona a vietii voastre, pe care va veti putea baza pentru calatoria pe termen lung.

Revolutii si revelatii

Mai tarziu in acest an, se asteapta ca o revolutie materiala sa inceapa. Din 15 mai pana in 6 noiembrie, Uranus, planeta inovarii si schimbarilor bruste, ne va da un indiciu despre ceea ce poate face atunci cand se afla in semnul practic, orientat financiar al Taurului. Asteptati o schimbare pe piata financiara – in special, tot ceea ce are legatura cu tehnologia si stiinta. La nivel personal, modul in care va mentineti siguranta fizica si materiala este probabil sa se schimbe. Puteti alege sa va reinventati in aceste zone sau puteti rezista. In cele din urma, Marte si Venus vor retrograda in 2018, facand anumite momente dificile pentru a negocia cu succes noile afaceri si eforturi romantice. Evitati sa lansati ceva nou de la 26 iunie la 27 august, in timp ce Marte este retrograd, iar 5 octombrie – 16 noiembrie cand Venus este retrograd.

Oportunitati extinse de a forta relatii autentice au fost disponibile tuturor in 2018, datorita faptului ca Jupiter se misca prin semnul orientat spre parteneriat cu Balanta. Incepand cu anul 2018, va exista o ocazie extraordinara de a crea adancime si intimitate remarcabila in orice legatura romantica pe care ati fi putut-o face. Jupiter se va deplasa prin Scorpion pana pe 8 noiembrie 2018, sustinand dorinta de a va ingropa in tot ce va inspaimanta si va incanta in intimitate. De asemenea, aveti sansa sa depasiti problemele de incredere, teama de tradare si orice suspendari sexuale care va blocheaza capacitatea de a va bucura de iubire.

Doua eclipse in Leu, jucaus, romantic, maresc posibilitatile de placere in ceea ce priveste viata de dragoste. O Eclipsa Lunara pe 31 ianuarie si o Eclipsa Solara pe 11 august va poate aduce o aventura de amintit … sau dragostea vietii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *