bilete de avion

Care este cel mai bun moment pentru a cumpara bilete de avion

Stiind cand sa rezervati biletele de avion este cheia pentru a gasi cel mai bun pret si astfel sa puteti zbura pentru mai putin decat v-ar costa intr-un alt moment. 

Daca nu ati rezervat inca nimic, nu va faceti griji, avem o veste buna pentru dvs. Intuitia ne spune ca rezervarea zborurilor cat mai curand posibil este cel mai bun mod de a profita de toate ofertele, insa realitatea este ca cel mai bun moment pentru a cumpara bilete de avion, poate nu este cel care credeati.

Cu trei luni inainte, regula generala

Specialistii, au analizat recent milioane de zboruri online, pentru a incerca sa afle cand este momentul potrivit pentru a rezerva biletele, precum si care sunt cele mai bune zile pentru a zbura.

Ca regula generala, rezultatul a fost ca cel mai bun moment pentru a cumpara bilete de avion este cu trei luni inainte, cel putin in mediul UE. Exista intotdeauna exceptii, desigur, si in acest caz, se pare ca pentru a cumpara zboruri catre Asia si Noua Zeelanda, este mai bine sa o faceti cu sapte luni in avans.

Pentru a calatori in America de Sud si Orientul Mijlociu, expertii au descoperit ca cele mai bune preturi au aparut cu cinci luni mai devreme. Cu acelasi avans, au recomandat zboruri de rezervare pentru a calatori in Reykjavik, capitala Islandei, care este atat de populara.

Veti calatori in Statele Unite? Daca o veti face in orase cum sunt New York, Los Angeles sau Miami, puteti gasi oferte incredibile chiar cu doua luni inainte de zbor.

Evitati aceste greseli

Toti avem o companie aeriana preferata: pentru destinatii, servicii sau punctualitate. Dar daca ceea ce vrem este sa economisim bani si sa gasiti cele mai bune chilipiruri, este important sa fiti deschisi la tot.

O greseala foarte frecventa la cumpararea biletelor de avion este accesarea directa a paginii companiei aeriene si rezervarea directa. Dar, uneori, este convenabil sa se utilizeze portaluri comparative, deoarece, de multe ori, acestea ofera preturi mai bune decat companiile in sine sau pot descoperi cai alternative.

O alta greseala foarte frecventa este sa va rezervati zborul prea devreme (da, acel concept exista) sau prea tarziu. Utilizati mai bine ghidul aproximativ pe care vi l-am dat inainte.

In cele din urma, retineti: merita sa investigati un pic mai mult. Unul sau doua ore suplimentare de comparare a paginilor de navigare si a paginilor de oferte de vacanta nu va vor face sa pierdeti nimic. Nu va grabiti si veti gasi cele mai bune oferte si reduceri de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *