smartphone

Noile functii inteligente pentru smartphone fara de care nu veti putea trai

Acum 10 ani, cand erau zece lucruri de facut, aveati nevoie de zece dispozitive. Acum, cu un smartphone, puteti efectua apeluri, trimite mesaje text, viziona emisiuni TV, citi stirile si efectua plati. Am gasim cateva functii cu adevarat utile in smartphone-ul dvs., care va vor usura viata!

Mesaj pe ecranul de blocare

Imaginati-va ca ati pierdut telefonul si ecranul este blocat cu o cheie grafica. Tu esti singurul care stie codul unic, nu? Chiar daca ar putea parea ca nu veti mai vedea dispozitivul dvs., ati putea! Folosind o caracteristica speciala intr-o noua versiune de Android, lasati un mesaj pe ecranul de blocare. De exemplu, puteti solicita returnarea acesteia. Mergeti la “Setari” – “Blocati ecranul si securitatea” – “Blocati semnatura ecranului”. Acum scrieti un numar de telefon de rezerva sau e-mailul. Terminat!

Optiunea de returnare a smartphone-urilor

Daca mesajul de blocare nu este suficient, utilizati o aplicatie anti-furt. Astfel de aplicatii (Cerberus este una dintre ele) pot face fotografii, pot activa un microfon, pot bloca telefonul sau / si pot sterge toate datele de pe acesta, il puteti localiza prin GPS sau puteti folosi un semnal puternic pentru a atrage atentia persoanelor din apropiere.

Modul monocrom

Doriti sa va salvati bateria si vederea? Apoi utilizati telefonul smartphone in modul monocrom in timp ce cititi. Accesati meniul dezvoltatorului “magic” si gasiti “simulati anomalia”, apoi porniti modul monocrom. Acum, telefonul va functiona in alb-negru.

Accesati meniul magic

Daca sunteti cu adevarat seriosi despre smartphone-ul dvs. si il utilizati tot timpul, este posibil sa va schimbati si setarile ca un profesionist. Pentru a face acest lucru, trebuie sa accesati meniul pentru dezvoltatori. Accesati: “Setari” – “Despre telefon” – faceti clic de 7 ori pe “Numar model”. Felicitari! Acum esti dezvoltatorul! Utilizand acest meniu, puteti imbunatati performanta generala, calitatea receptiei semnalului si aspectul sistemului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *