forma pumbului

Forma pumnului dezvaluie secretele personalitatii tale

Este nevoie doar de o mica observatie pentru a afla mai multe despre o persoana. Corpul dezvaluie multe despre sinele interior al unei persoane si ajuta la gasirea unei modalitati de a comunica cu ele.

Iti sugeram sa treci un mic test in care trebuie sa strangi pumnul si sa alegi optiunea care ti se potriveste cel mai bine.

1. Degetul pe partea de sus

2. Degetul interior

3. Degetul in lateral

4. Degetul in sus

Care e tipul tau?

Degetul pe partea de sus
Esti probabil cea mai energica persoana din lume. Cauti constant noi cunostinte si impresii, incercand sa imbratisezi totul odata. Programul tau nu include leneveala in fata unui televizor. Esti altruist, o persoana buna care va ajuta intotdeauna si linisti pe oricine. Tu faci mai mult decat spui si asta, ca si fiabilitatea si bunatatea ta, face ca toata lumea sa te respecte si sa te aprecieze. Inspiri si energizezi pe toata lumea din jurul tau, devenind cu usurinta un lider respectat.

Degetul inauntru
Esti inteligent, dar nu esti prea bun sa iti faci noi prieteni. Cei din jurul tau pot avea impresia ca esti un introvertit, totusi, stiind mai bine, ei vad ca esti foarte sensibil si chiar destul de vulnerabil. Ai darul pentru a vedea radacina oricarei probleme si modalitatile de a o rezolva. Esti un om inteligent, viziunea ta este adesea cea mai precisa si deciziile tale sunt corecte. Precizia si grija joaca in avantajul tau, desi uneori ceri prea mult de la tine si asta te nelinisteste. De aceea ai nevoie de cineva sa te inteleaga fara cuvinte.

Degetul in lateral
Motto-ul tau este ca “toata lumea aleaga calea proprie”, iar calea ta este, de obicei, una grea. Esti practic si serios. Coloana vertebrala este titan, cel putin. Cu toate acestea, teama de esec te va impiedica adesea sa iei decizii indraznete: este singurul lucru care va poate zdruncina increderea. De aceea, de multe ori aveti nevoie de aprobare si lauda. Prietenii iti pretuiesc sinceritatea, fiabilitatea si claritatea. Cei din jur se simt protejati in prezenta ta si sunt intotdeauna fericiti sa aiba compania ta. Aminteste-ti, cu sprijinul celor apropiati, esti capabil de orice.

Degetul in sus
Esti modest si versatil. Ai o minte rapida care genereaza nenumarate idei care pot parea imposibile la prima vedere. Ador sai descoperi lumea si, chiar mai bine, ai mijloacele necesare pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, uneori iti este greu sa te concentrati pe ceva, in special pentru ca doresti sa stii totul. Toata lumea crede ca esti o enciclopedie si iti foarte mult sfatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *