filme 2018

Cele mai bune 5 filme Netflix de vizionat in 2018

Incepem noul an cu un numar de titluri care ne vor surprinde (sau ne vor ingrozi) in 2018. Un ghid esential pentru a nu pierde cele mai bune filme care urmeaza sa ajunga pe marile ecrane.

Daca ati actualizat deja lista cu cele mai bune filme din 2018, este timpul sa stiti ce se intampla in acest nou an care incepe. Si va avertizam de acum: 2018 vine incarcat de noi filme  Netflix. Filme indie, mari blockbustere plini de super-eroi sau monstri, reuniuni cu personaje pe care nu le-am vazut de ani de zile, filme despre care am crezut ca nu le vom vedea niciodata pe marele ecran … Douazeci de titluri care ne arata ca ce e mai bun, urmeaza sa vina.

1. Annihilarea

Alex Garland, directorul remarcabilului film “Ex Machina”, se ocupa de acest proiect ambitios, numit Aniquilación, cu Natalie Portman. In acest film de suspans si actiune, protagonistul intra cu alti insotitori in asa-numita zona X, o zona de coasta care a fost invadata de forte ciudate. Fara indoiala, acesta este printre cele mai bune filme originale de pe Netflix din ultima vreme.

2. Ritualul

Protagonistii sunt patru prieteni ai universitatii care decid sa scape de lume si sa intre in padure intr-o vacanta. Odata ce au intrat, vor descoperi ca o prezenta ciudata ii hartuieste.

Nu va asteptati la un scenariu incredibil sau o directie creativa in Ritual, dar cu siguranta serveste ca un film horror care se concentreaza pe cateva personaje si pe situatiile lor riscante. Mentine un ritm bun si acel aer de mister despre entitatile pagane.

3. Paradoxul Cloverfield

Cel de-al treilea film al saga Cloverfield (primele doua au fost Monstruoso si Calle Cloverfield) este un salt in vidul lui Julius Onah, care ne introduce intr-un grup de astronauti care incearca sa salveze Pamantul din cea mai mare criza din existenta sa.

Claustrofobia, experimentele esuate si imprevizibilul, ofera un film care merita vazut. Paradoxul Cloverfield este unul din acele filme pe care trebuie sa le vedeti cel putin o data. Intra pe subtitraribox.ro pentru alte filme si seriale pe care trebuie sa le vedeti in acest an.

4. Okja

Bong Joon-ho (Breakers) au dezlantuit controversa la Cannes, deoarece regizorii si criticii mai traditionalisti au considerat ca un “film pentru televiziune” nu ar trebui sa concureze in anumite circuite exclusive pentru cinematografia traditionala. In ansamblu, Okja a primit aprobarea criticilor, castigand inima publicului.

Terenul lui Okja este o fabula futurista, in care se povesteste cum o companie creeaza niste mamifere pentru a servi ca inlocuitori ai vacilor si porcilor traditionali. O fata petrece 10 ani in compania uneia dintre ele, numita Okja, care este cel mai bun prieten al ei. Atunci cand compania responsabila de crearea sa doreste sa o proceseze, fata va duce animalul in orasul mare pentru a-l salva. O lunga perioada de timp dupa premiera, filmul continua sa provoace dezbateri asupra imaginilor dure (si necesare) pe care le arata.

5. Masina de razboi

Brad Pitt, Tilda Swinton si Topher Grace au condus distributia acestei satire de razboi in fictiune, bazata pe evenimente reale.

War Machine, unul dintre cele mai bune filme ale Netflix, se bazeaza pe romanul The Operators de Michael Hastings, care spune ca, dupa 11 septembrie, un ofiter este responsabil de operatiunile din Afganistan, miscarile si victoriile conducerii sale in tara asiatica si cum acest lucru va afecta cursul razboiului si viziunea SUA in plan international.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *