Doriti un bronz sanatos? Iata ce trebuie sa faceti!

Doriti un bronz sanatos? Iata ce trebuie sa faceti!

Lunile de vara se caracterizeaza prin dorinta noastra nebuna de a petrece zile intregi tolanite la soare. Planuri imbatabile care sunt intotdeauna insotite de unul dintre cei mai mari aliati ai nostri: soarele.

Un element esential care ofera numeroase beneficii pentru sanatate: stimuleaza producerea de vitamina D, absolut esentiala pentru a mentine oasele puternice, imbunatateste aspectul pielii, intareste sistemul imunitar, echilibreaza colesterolul si reduce tensiunea arteriala. Dar, in acelasi timp, ne ajuta sa aratam si sa ne simtim mai atractive: disimuleaza imperfectiunile, difuzeaza celulita, ne ajuta sa aratam mai slabe …

Cu toate acestea, asa cum ne ofera numeroase beneficii, trebuie sa stim ca expunerea la soare pentru o perioada lunga de timp fara o protectie adecvata poate provoca anumite probleme, printre care: tulburari ale pielii, arsuri, cancer de piele, cataracta, inhibarea sistemului imunitar si imbatranirea prematura a pielii , promovand astfel aspectul ridurilor. Medicii recomanda sa acordam atentie la alunite si expunerea la soare!

bronz sanatos

Doriti un bronz sanatos? Iata ce trebuie sa faceti!

Pentru a evita toate riscurile care pot implica expunerea prelungita la soare si pentru a obtine toate beneficiile mentionate mai sus, trebuie sa optati pentru un bronz sanatos.

Hidratare? Intotdeauna!

Vara mai mult ca niciodata, pielea noastra se deshidrateaza mai mult decat de obicei, transpiram foarte mult si ne expunem pielea la soare. Prin urmare, trebuie sa mentinem nivelul adecvat de hidratare. Nu ratati si alte subiecte interesante pe 3xfemeie.ro.

Protejati-va de soare!

Am ajuns la cel mai important punct! Protectia la soare. Dupa cum am mentionat deja, riscurile expunerii la soare fara protectie sunt multe si trebuie sa fim precauti. Aplicati o crema cu un factor de protectie solara de cel putin 30 de SPF, aplicati-o din nou la iesirea din apa si la fiecare jumatate de ora sau o ora si jumatate maxim.

Spuneti da exfolierii!

Exfoliati pielea o data pe saptamana sau la fiecare 15 zile pentru a elimina celulele moarte, pentru a curata si a tonifia atat corpul cat si fata. Exfolierea elimina impuritatile, impiedica infundarea porilor, impiedica aparitia faimoaselor fire de par incorporate, actioneaza favorabil pentru a evita celulita, ajuta la unificarea tonului pielii si, ceea ce ne intereseaza cel mai mult, ajuta razele solare sa penetreze mai mult si mai bine pielea noastra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *