craciun

De ce trebuie sa tinem cont cand alegem un brad artificial de Craciun

Traditia cadourilor de la poalele bradului ornat de Craciun este parte a imaginilor pe care le pastram de ani de zile. De ce nu alegeti un pom de Craciun care sa dureze la fel?

Din anumite motive, brazii artificiali realizati din plastic au o piata mare si multi sunt cei care au optat pentru pregatirea decorului de Craciun in casele lor. Nu ne vom intreba daca sunt mai buni sau mai rai decat brazii naturali. Desigur, fiecare poate opta pentru unul sau altul. In acest articol dorim pur si simplu sa va dam cateva sfaturi despre achizitionarea unui nou brad artificial pentru a va decora casa.

Tehnicile de fabricatie ale brazilor artificiali de Craciun au fost perfectionate si, in zilele noastre, exista o mare varietate si multe pot fi foarte asemanatoare cu brazi reali.

Pentru a alege bradul de Craciun potrivit, trebuie sa iti luati in calcul cateva lucruri. Unele pot parea evidente, dar este intotdeauna bine sa vi le amintiti pentru a evita surprizele.

brazi

Inaltime

Inaltimea este intotdeauna primul aspect de luat in considerare. Am masurat inaltimea de la podea la tavanul camerei deoarece, uneori, in magazin, poate parea ca inaltimea este adecvata, dar atunci cand ajungeti acasa, este prea mare.

Trebuie sa tineti cont si de inaltimea ornamentului pe care doriti sa-l puneti in varf. In mod ideal, bradul ar trebui sa fie cu cel putin 15 cm mai jos decat plafonul.

Inaltimea bradului furnizata de fabricanti include inaltimea bazei.

Ramuri

Una dintre cele mai importante masuri care vorbesc despre calitatea unui brad sunt ramurile. Cu cat mai multe ramificatii va avea bradul, cu atat va fi mai luxos.

Forme

Acele sau frunzele ramurilor au diferite forme, imita diferite tipuri de ace de brad, astfel incat sa-l puteti alege pe cel care va place cel mai mult. Fabricate din PVC pot avea o similitudine uimitoare cu brazii reali. Unii chiar pretind ca au zapada pe ramurile lor.

Exista brazi pentru toate gusturile.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *