hotspot

Cum să utilizați telefonul Android ca un Hotspot Wifi portabil

Așa cum puteți utiliza iPhone-ul ca un hotspot Wi-Fi, multe smartphone-uri și tablete Android pot fi utilizate ca hotspot-uri mobile (alias hotspoturi portabile Wi-Fi), permițându-vă să partajați fără fir conexiunea dvs. de pe dispozitivul dvs. Android cu până la 5 alte dispozitive, inclusiv alte telefoane mobile, tablete și computere. Funcția de partajare a datelor Wi-Fi este integrată în dispozitivele Android.

Acest lucru este mai convenabil decât conectarea tradițională în cazul în care ați împărtăși o conexiune de date cu un singur computer utilizând un cablu USB sau Bluetooth, eventual cu ajutorul unor aplicații cum ar fi PdaNet.

Folosind caracteristica portabilă a hotspot-ului Wi-Fi, nu este nevoie să aveți aplicația instalată pe laptop sau pe alte dispozitive și veți avea acces la internet Wi-Fi simultan pentru mai multe dispozitive. Dezavantajul este însă că operatorul dvs. de transport poate percepe o taxă pentru caracteristica Wi-Fi hotspot.

Utilizarea telefonului ca punct de acces Wi-Fi este destul de simplă; trebuie doar să activați caracteristica în telefon și atunci semnalul Wi-Fi va apărea la fel ca un punct de acces fără fir obișnuit la care se pot conecta celelalte dispozitive.

Iată instrucțiunile pas cu pas (acestea pot varia în funcție de dispozitiv, dar metoda globală este aceeași).

Activați funcția Wi-Fi Hotspot pe telefonul smartphone sau pe tableta dvs. Android

Accesați Setări de pe telefonul dvs. Android. Puteți ajunge acolo apăsând pe butonul de meniu al dispozitivului dvs. când vă aflați în ecranul de întâmpinare, apoi apăsând pe “Setări”.

În ecranul Setări, atingeți opțiunea “Wireless și rețele”.

hot

Ar trebui să vedeți o opțiune pentru “Hotspot Wi-Fi portabil“. Faceți clic pe marcajul de selectare de lângă acesta pentru a activa hotspot-ul și telefonul dvs. va începe să acționeze ca un punct de acces fără fir. (Atunci când este activat, ar trebui să vedeți un mesaj în bara de notificare.)

internet

Pentru a ajusta și verifica setările pentru hotspot, atingeți opțiunea “Setări portabile pentru hotspot Wi-Fi“. Va trebui să faceți acest lucru dacă nu cunoașteți parola prestabilită care va fi creată pentru hotspot-ul dvs., astfel încât să puteți nota parola implicită pentru conectarea celorlalte dispozitive.

Puteți modifica parola implicită, nivelul de securitate, numele routerului (SSID) și, de asemenea, puteți gestiona utilizatorii conectați fără fir la telefon în setările Hotspot Wi-Fi.

parola

Conectați-vă la noul Hotspot Wi-Fi creat

Din fiecare dintre celelalte dispozitive pe care doriți să le partajați accesul la Internet, găsiți hotspotul Wi-Fi; Acest lucru se va întâmpla probabil în mod automat pentru dvs. (În mod normal, computerul, tableta și / sau alte smartphone-uri vă vor anunța că există noi rețele fără fir pentru a vă conecta. Dacă nu, pe un alt telefon Android găsiți rețelele fără fir în Setări> Wireless și rețele>. Consultați instrucțiunile generale de conectare Wi-Fi pentru majoritatea calculatoarelor

În cele din urmă, stabiliți conexiunea introducând parola pe care ați notat-o mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *