reclame

Cum sa eliminati reclamele publicitare din aplicatii, jocuri si browsere Android

Asta e in mintea celor mai multi dintre noi, sa evite afisarea reclamelor publicitare de pe un site web sau orice alt loc. Cu toate acestea, reclamele publicitare ar putea fi, de asemenea, utile pentru dvs. Deci, daca doriti sa blocati reclamele, exista diferite metode pentru dispozitive diferite.

Majoritatea aplicatiilor si jocurilor gratuite pentru Android includ reclame nedorite pentru a castiga bani. Dar daca va enerveaza aceste anunturi, puteti pur si simplu sa le eliminati din aplicatiile, jocurile si browserele pentru Android. Iata o metoda simpla pentru dezactivarea reclamelor din dispozitivul dvs. Android, iar reclamele nu vor mai fi vazute niciodata in aplicatii, jocuri si browsere.

La PC-uri, puteti sa o faceti doar prin dezactivarea JavaScript, deoarece aproape fiecare reclama are nevoie de JavaScript pentru a functiona sau prin utilizarea extensiilor de browser pentru blocarea reclamelor. In cazul telefoanelor Android se folosesc metode diferite. Deci, aflati aici cum sa eliminati reclamele publicitare de pe telefonul dvs. Android.

Eliminati reclamele publicitare din aplicatii, jocuri si browsere Android

Exista diverse metode de eliminare a reclamelor publicitare din aplicatii, jocuri si browsere Android, cum ar fi utilizarea aplicatiilor de blocare a reclamelor. Este posibil sa fie dificil sa selectati o singura aplicatie pentru blocarea reclamelor, deci va voi spune o metoda alternativa de blocare a reclamelor fara a utiliza nici o aplicatie. In aceasta metoda, va trebui sa inlocuiti fisierul gazda sub forma unui alt fisier gazda.

  • Accesati acest link pe browserul computerului dvs. si veti vedea o pagina de text.
  • Acum, dati copy/paste intregii pagini in Notebook-ul computerului si salvati-l.
  • Acum, utilizand conexiunea USB sau Bluetooth, transferati acest fisier de pe computer pe telefonul Android si notati locatia fisierului.
  • Acum, copiati acest fisier gazda la locatia / etc sau / system / etc. Este posibil sa aveti nevoie de permisiuni de utilizator pentru a accesa aceasta locatie.
  • Daca pe telefon exista un fisier gazda original, redenumiti-l cu extensia .txt sau .bak si copiati fisierul gazda salvat aici.
  • Acum, reporniti telefonul Android si telefonul dvs. este acum fara reclame.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *