oferte de turism

Cum sa calatoresti ieftin cu cele mai bune oferte de turism

Știm ca uneori tot ceea ce cautati este o vacanta ieftina. De aceea am adunat pe aceasta pagina cele mai bune oferte de turism 2017/2018. Avem o intreaga gama de vacante la preturi accesibile pentru care puteti alege. Exista chiar si oferte low-cost doar pentru cei care nu cauta pachetul de vacanta complet. Și daca stiti exact cand doriti sa calatoriti, atunci restrange cele mai bune evadari.

Cele mai bune oferte de turism ofera clientilor posibilitatea de a rezerva o combinatie de zboruri, hoteluri si masini de inchiriat impreuna ca parte a unui itinerariu unic de calatorie. Unele companii permit numai pachete de zboruri si hoteluri, dar altele va ofera sansa de a amesteca si potrivi diferitele optiuni dupa cum doriti. Atunci cand alegeti cele mai bune oferte de turism, primul si cel mai important aspect este tipul de pachet de calatorie de care aveti nevoie. Apoi, este o idee buna sa analizati ce fel de economii sunt disponibile pentru rezervarea intregului itinerar de calatorie impreuna intr-un singur loc. Unele companii ofera reduceri de peste 40% clientilor care fac acest lucru.

Cum sa calatoresti ieftin cu cele mai bune oferte de turism

Incepeti sa va compilati programul de vacanta de acum, de a zbura fie mai devreme, fie mai tarziu. Preturile de vara sunt costisitoare – mai ales in jurul datei de 4 iulie – dar biletele de avion sunt mai mici pana la 15 iunie si scad din nou in a treia saptamana din august. O regula usoara este ca, atunci cand copiii sunt la scoala, preturile sunt mai mici. Profitati de aceste oferte de turism sezoniere.

Nu cadeti in capcana de a zbura mereu in cele mai populare zile – de obicei vineri si duminica – deoarece aproape garantat ca veti cheltui prea mult. Cele mai ieftine zile de zbor sunt, in general, marti, miercuri si sambata, deci in loc sa plecati vineri, plecati sambata. In loc sa va intoarceti duminica, faceti-o sambata (sau marti sau miercuri). Chiar daca puteti incorpora doar o “zi ieftina” intr-un itinerar, veti economisi ceva.

Pachetele de vacanta reprezinta un mod extrem de economic, oriunde doriti sa calatoriti. Combinand o serie de optiuni de vacanta ieftine, aceste oferte de turism sunt concepute astfel incat sa ofere un mod accesibil de vacanta, reunind toate nevoile dvs. de calatorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *