culoare

Cum sa activati filtrele color pe iPhone sau iPad pentru citirea usoara

Aflati cum sa activati Filtrele de culoare de pe iPhone sau iPad pentru citirea usoara, fara a utiliza orice aplicatie terta parte si care va va ajuta sa va protejati ochii. Deci, aruncati o privire asupra ghidului complet discutat mai jos pentru a continua.

In timp ce cititi fisierele sau orice text, ochii se simt iritanti. Lumina stralucitoare de la dispozitive pune efectul dur asupra ochilor care cauzeaza daune vederii. Majoritatea utilizatorilor au obiceiul de a utiliza smartphone-urile in lumina slaba doar pentru a avea mai multe sanse de a evita lumina puternica. Dezvoltatorii smartphone-uri stiu despre acest fapt si astfel ei lucreaza de fapt pentru a oferi astfel de functii in interiorul dispozitivelor care pot impiedica dureri de ochi. Principalul lor motiv este de a face ecranul mai deschis in timp ce utilizatorii trebuie sa citeasca articolele lungi sau site-uri web etc. In iPhone si Ipad exista o facilitate prin care utilizatorii pot seta luminile ecranului astfel incat devine mai usor de vazut. Aici, in acest articol, am scris despre metoda prin care puteti fi capabil sa utilizati acea caracteristica si, prin urmare, sa dati un filtru de culoare ecranului si, prin urmare, sa-l faceti usor. Interesati, va rugam sa continuati sa cititi acest articol pana la sfarsit!

Cum activati filtrele color pe iPhone sau iPad pentru citirea usoara 

Metoda este destul de simpla si usoara si trebuie sa urmati ghidul simplu pas cu pas discutat mai jos pentru a continua.

Pasi pentru activarea filtrelor de culoare pe iPhone sau iPad pentru citirea usoara:

# 1 In primul rand, mergeti la setarile dispozitivului. In principiu, locatia setarilor este aceeasi atat pentru iPhone, cat si pentru iPad, astfel incat sa fiti capabil sa o atingeti cu usurinta. Dupa ce va aflati in pagina de setari a dispozitivului dvs., trebuie sa accesati optiunea Generala si apoi optiunea Accesibilitate in interiorul setarilor. Acum puteti ghici ca toate functiile legate de afisare vor fi plasate in interiorul paginii Setari de accesibilitate si ca aveti dreptate. Trebuie sa accesati pagina Actiuni de afisare pentru a seta culorile dispozitivului. Cititi pasii ulteriori pentru a afla cum puteti schimba setarile din aceasta pagina.

# 2 Pe pagina ar exista mai multe optiuni prin care puteti schimba de fapt setarile multiple ale paginii. Optiunile includ Culori inversoare, Filtre color, Reducere punct alb, etc. Toate aceste optiuni diferite au efecte corespunzatoare pe afisajul dispozitivului. Puteti schimba oricare dintre aspecte cu usurinta numai prin comutatoare sau prin glisoare.

# 3 Ne vom concentra asupra optiunii Filtre de culori deoarece motivul acestui post este sa va informam despre activitatea sa. Deoarece nu exista nimic greu in aceste setari de optiuni, veti putea seta filtrul de culoare dorit pe ecran, completand culoarea preferata! Faceti-o si, de asemenea, faceti toate modificarile de mai sus pentru a va face ecranul sa para mai usor de citit. Incercati sa experimentati cea mai buna combinatie a tuturor acestor setari si puteti face ecranul sa arate uimitor de usor de vazut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *