parola

Cum recuperezi parola pierduta la calculator

Ati uitat parola Windows 10 si nu ati reusit sa o modificati? Hopa! Este foarte frustrant daca este urgent sa accesati computerul. Din fericire, exista o serie de modalitati utile de a recupera parola uitata, pierduta de Windows 10.

1: Reinstalati Windows 10 si accesati PC-ul fara parola
O reinstalare a Windows 10 este una dintre cele mai proaste modalitati pentru o problema de parola pierduta de Windows. Ar putea fi ultima optiune pe care doriti sa o incercati, deoarece va sterge hard diskul. Și procesul este consumator de timp si complicat.

2: Ghiciti-va parola
Pare ridicol de a ghici parola uitata la Windows 10, dar de multe ori functioneaza. Creati o parola care poate fi asociata cu:
– Numele dvs., numele prietenilor si al familiei.
– Informatii despre animale de companie.
– Zile de nastere.
– Adrese de acasa si de birou.
– Numere importante.
Incercati variante si combinatii ale acestora si, in final, preluati parola.

3: Administratorul a modificat parola Windows 10 uitata
Daca partajati computerul cu altii, unul dintre acestia poate fi configurat cu acces la nivel de administrator, ii puteti solicita pentru ajutor pentru a va schimba parola Windows 10 in contul sau. Evident, va trebui sa transmiteti in intregime aceasta idee si sa incercati Windows Password Recovery daca sunteti singurul utilizator de pe computer.

4: Utilizati Disc de resetare a parolei Windows
Daca sunteti destul de proactiv si ati creat discul de resetare a parolei Windows inainte, este timpul sa-l utilizati! Cu toate acestea, presupunem ca majoritatea dintre dvs. nu o au pentru ca nu stiati ca exista o caracteristica, nici nu credeati ca veti pierde parola. Daca da, continuati sa cititi.

5: Utilizati Windows Password Key
Tasta Windows Key Key are toate avantajele pe care doriti sa le incercati. Nu este nevoie de masuri avansate. 100% sigur pentru datele si calculatorul dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *