oferte last minute

Cum funcționează tipul de oferte last minute

În timpul perioadelor de sărbători, comercianții cu amănuntul se găsesc în cea mai lucrativă perioadă a anului. În timp ce consumatorii comercializează oferte de vacanță online și în magazine, brandurile se vor lupta să se evidențieze printre mulțimea de concurenți cu oferte last minute.

În acest timp ocupat al anului, marketingul prin email rămâne una dintre cele mai încercate și adevărate modalități de a ajunge la consumatori.

Cu toate acestea, în ciuda afluxului de e-mailuri promoționale de marketing în timpul vacanțelor, consumatorii continuă să se angajeze la o rată consistentă. Cu alte cuvinte, consumatorii acordă atenție e-mailurilor de marketing în această perioadă a anului, iar brandurile trebuie să-și îmbunătățească execuția creativă pentru a valorifica acești clienți prin oferte last minute.

Mulți cumpărători așteaptă până la ultimul minut posibil pentru a face achiziții de vacanță. Vânzătorii pot ajunge la acești clienți prin crearea unui sentiment de urgență în cadrul conținutului de e-mail cu oferte last minute. În acest caz, cumpărătorii consideră că trebuie să ia o decizie imediată, pentru a nu pierde oferta, astfel vor fi mai susceptibili să facă conversia.

O modalitate de a crea acest sentiment de urgență este prin oferte last minute. Prin alertarea clienților cu privire la un anumit număr de zile, ore sau minute rămase pentru a primi o ofertă, aceștia vor fi mai atenți să ia o decizie finală înainte de expirarea timpului. Funcționalitatea este simplă și suficient de avansată pentru a contoriza în timp real, deoarece consumatorii citesc e-mailurile pentru a oferi o experiență personalizată și pentru a-i motiva să acționeze rapid. Pentru cumpărătorii de oferte last minute, un sentiment de urgență este adesea exact ceea ce au nevoie pentru a lua o decizie finală și pentru a adăuga o întorsătură distractivă cronometrului cu ceva ce este relevant pentru sezonul de vacanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *