frumusete

Cum eliminam petele de vopsea de pe piele

Schimbarea culorii parului este o modalitate usoara de a va schimba aspectul si este, de asemenea, mai putin riscanta decat sa alegeti o noua tunsoare. Din pacate, cei mai multi dintre noi care folosesc vopseaua de par se confrunta cu o problema comuna: cum sa indeparteze vopseaua de par de pe piele si de pe fata.

Vopseaua de par de multe ori lasa pete pe pielea fetei, precum si pe pielea de pe maini, gat si urechi. Aceasta problema poate aparea chiar si in cazul in care luati masuri de precautie. Majoritatea colorantilor comerciali pot fi indepartati de pe piele cu cateva produse de uz casnic.

Iata cateva metode diferite de indepartare a vopselei de par pe care ar trebui sa le luati in considerare.

Pasta de dinti

Pasta de dinti este de fapt un abraziv usor si poate elimina celulele pielii moarte care sunt colorate cu vopsea. Orice pasta de dinti functioneaza, dar una cu un pic de bicarbonat de sodiu in ea poate functiona mai bine decat altele, deoarece este mai abraziva.

Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiuĀ are un efect abraziv care va poate ajuta sa va curatati celulele moarte ale pielii care sunt colorate cu vopsea. Bicarbonatul poate atrage moleculele de colorant si poate curata pielea prin indepartarea colorantului.

Acetona

Un alt sfat util despre cum sa eliminati vopseaua de par in mod natural de pe piele este acetona care este un produs abraziv si va indeparta celulele pielii vopsite. Amintiti-va ca aceasta metoda este riscanta pentru pielea fetei sensibila si poate functiona mai bine pentru zonele vopsite de pe maini. De asemenea, nu uitati, tineti acetona departe de ochi.

Demachiant

Un alt truc despre cum sa eliminam vopseaua de par de pe fata este utilizarea demachiantului atunci cand incercati sa eliminati petele de vopsea de pe fata. Este ieftin si de asemenea functioneaza. Trebuie doar sa aplicati demachiant pe un tampon si apoi sa incepeti frecarea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *