haine copii

Cum alegi cele mai bune haine copii pentru a economisi bani

Din lunile nou-nascute pana la adolescenta, copiii vor avea nevoie de haine noi in fiecare sezon, pentru ca ei continua sa creasca. Unele articole vor dura mai mult, iar altele nu vor mai avea nici o utilizare si stiind cum sa faceti diferenta va va ajuta sa alegeti haine copii durabile si de inalta calitate.

Alegeti intotdeauna o dimensiune mai mare cand cumparati haine copii. Dimensiunile pot fi mici, iar copiii cresc repede. Majoritatea copiilor in varsta de 6 luni pot purta dimensiuni de imbracaminte de 9-12 luni, copii de 1 an dimensiunea 2 si asa mai departe. Dar tineti cont de sezon – hainele de vara usoare nu sunt de folos in timpul iernii si invers.

Cumparati cantitati mici. De obicei, parintii nu au nevoie de o multime de imbracaminte pentru nou-nascuti, deoarece bebelusii vor creste repede.

Cand aveti indoieli … cumparati haine copii mai mari. Bebelusii par sa creasca peste noapte!

Cautati tesaturi moi. Copiii au piele sensibila. Unii experti recomanda bumbacul, desi amestecurile de bumbac, de asemenea, functioneaza pentru multi copii. Tesatura organica este adesea mai moale decat oricare dintre ele, desi de obicei este mai scumpa.

Inainte de a cumpara orice haine copii (pentru copiii mai mari) incercati sa faceti putina cercetare pentru a vedea ce este in prezent in tendinte. Daca nu este cool, ei pur si simplu nu o vor purta, asa ca nu pierdeti banii!

Daca alegeti imbracaminte, pur si simplu pentru ca este ieftina si nu pentru ca va place de fapt, acestia sunt bani pierduti, chiar daca sunt doar cativa lei. In plus, nu exista niciun motiv sa va multumiti cu haine copii ieftine avand in vedere cat de multe magazine pentru copii exista in zilele noastre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *