saci vidat haine

Cum alegem cei mai buni saci vidat haine

Sacii de depozitare in vid sunt o modalitate foarte buna de a crea mai mult spatiu de stocare. Acesti saci vidat haine sunt ideali pentru asternuturi, imbracaminte, jucarii moi si uzura sezoniera, pur si simplu plasati furtunul oricarui aspirator pe valva patentata si urmariti continutul micsorandu-se la un sfert din dimensiunea originala. Deschiderea supapei va restaura sacii la dimensiunea lor originala in cateva momente.

Sacii vidat haine protejeaza continutul de murdarie, umezeala si insecte si pot fi tinuti sub pat, in garaj, in pod sau oriunde aveti spatiu in jurul casei. Pentru a alege cei mai multi saci vidat haine, trebuie sa-i alegeti pe cei care sunt fabricati dintr-un strat de nailon care protejeaza impotriva umezelii si perforatiilor si imbunatatesc bariera de aer pentru a preveni scurgerile.

Economisiti spatiu in bagajele dvs. cu acesti saci vidat haine. Pur si simplu umpleti sacul, etansati si eliminati aerul pentru a comprima continutul cu pana la 75%. Ideali pentru utilizare atunci cand calatoriti, deoarece nu este necesar un aspirator pentru a indeparta aerul.

Acesti saci vidat haine sunt modalitatea ideala de a stoca lenjeria de pat si hainele mari si voluminoase intr-o fractiune din spatiu. Sacii de depozitare poate fi comprimati folosind orice aspirator de uz casnic cu un furtun, iar totemul exterior rigid este o modalitate atractiva de a stoca obiectele pana cand aveti nevoie de ele. Sacii de depozitare in vid, vin in diverse dimensiuni, care va ajuta sa profitati din plin de spatiul neutilizat din dormitor.

Sacii de vidat haine sunt disponibili in dimensiuni medii, mari, extra-mari, jumbo si de calatorie. Acestia va ajuta sa protejati hainele, draperiile, perdelele, pernele si alte obiecte valoroase. Acesti saci vidat haine apara bunurile stocate de umiditate, praf, murdarie si insecte, precum si cresterea mucegaiului si efectele oxidarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *