Ce exercitii ard cele mai multe calorii

Ce exercitii ard cele mai multe calorii

Exista modalitati de a pierde in greutate mult mai distractiv decat sa o alergare pe banda. Noi va spunem care sunt si cum sa le puneti in practica.

Unul dintre principalele motive pentru a adopta un stil de viata sanatos este mentinerea unei greutati bune. Stim cu totii ca activitatea fizica este un aliat mare daca vrem sa pierdem in greutate. Vom clarifica unele mituri si va vom spune ce exercitii ard mai multe calorii.

Spinning

Ciclismul interior este una dintre activitatile care consuma mai multe calorii. Unul dintre cele mai mari avantaje ale sale este acela ca reuseste sa arda grasimi localizate, in special in zona abdomenului si feselor. O femeie care practica spinning poate consuma pana la 570 calorii pe ora si, un barbat, pana la 870. Din fericire, exista cateva conditii care permit accelerarea procesului. Este un exercitiu care necesita un bun examen medical, deoarece este exigent.

Frecventa pedalei: idealul este cresterea frecventei pedalei pentru a face un efort mai mare. Pentru a monitoriza procesul, puteti utiliza contorul de frecventa, un instrument care observa ritmul cardiac in timpul practicii. Se recomanda sa se ajunga la o zona de antrenament optima pentru arderea grasimilor care nu dauneaza sanatatii. Paginadesport.ro iti pune la dispozitie si alte articole care te-ar putea interesa.

Kettlebell swing

Kettlebellul, cunoscut si sub numele de kettlebell, este o greutate cu un maner si serveste pentru a face o munca fizica cu greutati care combina exercitiile aerobice, agilitatea si coordonarea, accelerarea pierderii in greutate. Miscarile Kettlebell seamana cu activitatile fizice din domeniu, cum ar fi saparea unui sant sau taierea unui copac. Implicati intregul corp, cresteti rezistenta si imbunatatiti echilibrul, agilitatea si consolidati centura abdominala, atat de importanta pentru a preveni durerile de spate.

Kickboxing

Probabil cel mai complet exercitiu pe aceasta lista este kickboxing-ul, un sport ideal pentru cei care doresc sa arda calorii, dar prefera sa faca activitati de grup. Aceasta disciplina combina boxul cu artele martiale si este extrem de distractiva si recomandata de profesionistii din domeniul sanatatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *