albire dentara

Ce este albirea dintilor prin fotoactivare

Daca doriti sa aveti dinti albi perfecti, trebuie sa stiti una dintre tehnicile revolutionare care va vor ajuta sa realizati acest lucru: albirea dintilor prin fotoactivare.

Nu stiti ce este? Este o metoda foarte eficienta care va va ajuta sa aveti dinti mai albi intr-o singura sesiune.

Albirea dintilor prin fotoactivare

Daca in ultimul timp ati observat ca smaltul dintilor este mai galbui sau cu pete, atunci aveti nevoie de o albire. In prezent, in domeniul medicinii si al ingrijirii stomatologice, noile tehnologii permit beneficii mai bune si tocmai asta este ceea ce ne permite sa albim dintii prin fotoactivare.

Caracteristicile acestui tratament

  • Albeste de la 4 pana la 10 tonuri: in functie de situatia dentara a fiecarui pacient, acest tratament va permite un rezultat surprinzator.
  • O singura sesiune: de asemenea, pentru a avea dintii albi perfecti, nu veti avea nevoie de mai mult de o sesiune de 45 de minute. In acest moment, veti putea sa aratati un zambet mult mai curat si mai frumos.
  • Se albesc toti dintii, simultan: o alta caracteristica a albirii dintilor prin fotoactivare este faptul ca este un tratament care poate fi efectuat in toata gura in acelasi timp. Asta inseamna ca nu va merge dinte pe dinte, dar se poate face in acelasi timp si, astfel, economisiti timp. Vizitati¬†zise.ro¬†pentru mai multe articole despre sanatate, frumusete, moda, internet, tehnologie.

Sfaturi pentru albirea dintilor prin fotoactivare

Vreti sa incercati acest tratament de albire? Trebuie sa stiti ca este una dintre metodele cele mai revolutionare si ca, intr-o singura sesiune, veti obtine rezultate impresionante.

Desigur, pentru ca rezultatul sa fie ceea ce cautati, este important sa aveti in vedere urmatoarele sfaturi:

Consultarea unui profesionist: spre deosebire de alte metode de albire a dintilor, este esential sa mergeti la cabinetul medicului dentist.

Fara carii: orice tip de metoda de albire trebuie facuta atunci cand gura este in stare de sanatate perfecta, adica nu pot exista carii dentare sau tartru sau nici o boala orala sau dentara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *