drone

Care sunt cele mai tari drone ale momentului

Cand au aparut pe piata, au fost o tehnologie rezervata catorva “cunoscatori”, care in general le foloseau pentru anumite locuri de munca. Dar apoi costurile au scazut si aceste dispozitive au devenit extrem de populare in 2017. Pentru a va alatura tendintei, va spunem cele mai bune drone ale momentului si ce trebuie sa stiti despre preturi , utilizari si caracteristici pentru a face achizitia si a va bucura de aventura.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l stiti este ca a avea o drona nu mai este un moft si nici un hobby pentru bogati. Aceste drone mici au devenit populare, iar valorile pentru dronele domestice sunt acum disponibile pentru toata lumea.

Drone Walkera Voyager 3 Gps Con Camara Full Hd

Acest dispozitiv sofisticat, care atinge 2 ore autonomie de zbor, aduce o experienta neobisnuita in manipularea robotului. Datorita designului sau aerodinamic, sistemul de aterizare cu un sistem similar cu cel al aeronavelor mai mari – care retrage corpul dupa decolare – si cartea de stabilizare 3D fara perii, poate filma fara obstacole la 360 de grade. Are o camera integrata Full HD 60 Fps.

Drone Walkera Voyager 3 Gps Con Camara Full Hd

Drone Hubsan X4

Hubsan este o marca specializata in produsele de control radio. Aceasta drona quadcopter este o optiune excelenta pentru a intra in lumea dronelor, deoarece este foarte usor de manevrat si foarte stabila si o putem manevra fara griji. Acesta poate fi operata in modul Easy si in modul Expert.

Drone Hubsan X4

Dji Phantom 3 Standard Drone

Aceste drone zboara pana la 25 de minute intr-o singura incarcare. Bateria de zbor inteligenta patentata DJI raporteaza in permanenta cat timp ati zburat: alerta Phantom va anunta ca este timpul sa va intoarceti. Camera incorporata are un clip video de 2,7 K, care este aproape de 3 ori mai clara decat imaginea de pe televizorul dvs. HD, la 30 de cadre pe secunda si maximum 40 Mbps.

Dji Phantom 3 Standard Drone

Dji Drone Spark Fly

Dji Drone Spark Fly

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *