tanzania

6 hoteluri incredibile care te vor lasa fara cuvinte

Petreceti o vacanta intr-o farfurie zburatoare sau intr-o capsula subacvatica, admirand lumea pestilor si coralii tropicali sau, alternativ, intr-o imparatie de gheata – chiar si o noapte in aceste hoteluri este garantat a fi o aventura.

Am pus la punct o selectie cu cele mai neobisnuite hoteluri din intreaga lume pe care veti dori sa le vizitati imediat.

1. Attrap’R├¬ves
Alpes-de-Haute-Provence, Franta

Oaspetii din acest hotel se bucura de viata in interiorul bulelor dintr-un material elastic transparent care blocheaza lumina ultravioleta in timpul zilei si protejeaza impotriva insectelor si umezelii pe timp de noapte. Ei au o podea de iarba si sunt echipati cu un telescop. Cafele cilindrice se desfasoara intre diferite camere.

Cost: de la 139 EUR.

franta

2. Manta Resort
Insula Pemba, Tanzania

Aceasta ar fi o statiune de coasta obisnuita daca nu ar fi fost faptul ca una dintre camere este o cabina plutitoare sub mare. Camera subacvatica se afla la 250 m de coasta. Va puteti relaxa cu un cocktail in mana pe puntea acestei constructii exotice in timpul zilei si sa admirati stelele pe timp de noapte. Prin ferestrele uriase din dormitorul subacvatic, puteti observa viata pestilor, meduzei si calmarilor.

O sedere in camera subacvatica costa in jur de 1.000 de euro pentru o noapte. Alte camere incep de la 405 EUR.

tanzania

3. Poseidon Undersea Resort
Fiji

Acest hotel neobisnuit are 74 de camere, dintre care 25 sunt situate la 15 m sub mare. Celelalte sunt construite pe dune chiar peste apa. Suitele subacvatice sunt capsule de 50 de metri patrati, unite prin holuri. In timp ce se relaxeaza in camerele lor de hotel, oaspetii pot observa viata creaturilor marine facand o lumina speciala care le atrage pe ferestre.
O sedere de 7 zile la acest hotel costa 15.000 $ pentru o persoana sau 30.000 $ pentru 2 persoane.

poseidon

4. Arctic TreeHouse Hotel
Rovaniemi, Finlanda

Acest hotel arctic este alcatuit din apartamente de lux care se afla chiar sub dealurile din Laponia. Este intr-o locatie ideala pentru a observa lumina nordica si pentru a vizita satul lui Mos Craciun.

Cost: de la 850 EUR pentru 2 nopti.

copac

5. Stai Jumbo
Stockholm, Suedia

Un avion jumbo Boeing 747-212B apartinand unei companii suedeze care a intrat in faliment in 2002 a fost transformat intr-un hotel si plasat la intrarea pe aeroportul din Stockholm. Acesta are 29 camere. Cea mai scumpa si cea mai simpla camera este situata in cabina pilotului. De aici puteti obtine o vedere panoramica a aeroportului. Celelalte camere ofera privelisti ale pistei.

Costul unei sederi de o noapte: aproximativ 136 EUR.

suedia

6.ION Luxury Adventure Hotel
Nesjavellir, Islanda

Situat pe pantele vulcanului Hengill si la doar 18 km de Parcul National ├×ingvellir, acest hotel pare sa izoleze chiar din natura, parca se odihneste pe orificii geotermale. Abundenta izvoarelor termale din apropiere nu numai ca aprovizioneaza camerele hotelului cu apa calda, ci serveste si ca o sursa constanta de abur care inconjoara baza cladirii, creand impresia ca pluteste.

Costul unei sederi de o noapte pentru 2 persoane: 496 EUR.

islana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *